Projektledare Marknadskommunikation


Är du en nätverkande projektledare som är van att driva olika marknadsprojekt och säljfrämjande aktiviteter? Har du dessutom ett starkt eget driv och har en vilja att vinna i utomhussegmentet? Då kan rollen som Projektledare Marknadskommunikation på JCDecaux vara helt rätt för dig. Rollen är en nyckelroll och din insats innebär en direkt inverkan på JCDecauxs framgångar i marknaden.

JCDecaux har nu behov att utöka organisationen med en Projektledare Marknadskommunikation. Avdelningen PR och kommunikation består idag av tre medarbetare och ansvarar för all intern och extern kommunikation och är en strategisk funktion i syfte att positionera JCDecaux som verksamhet och varumärke på den svenska marknaden. I all säljstödjande kommunikation och aktiviteter, samarbetar avdelningen tätt ihop med försäljningsorganisationen och etableringsorganisationen. I rollen rapporterar du till PR -och kommunikationschefen.

Om rollen
Som projektledare marknadskommunikation blir du ansvarig för planering och genomförande av företagets marknadsaktiviteter, events och kundvårdande aktiviteter. Du är proaktiv och samarbetar med både försäljnings- och etableringsorganisationen inom bolaget såväl som den egna organisationen. Verksamheten är beroende av din förmåga att se helheten, planera långsiktigt och genomföra beslutade aktiviteter. Men också att snabbt fånga upp en händelse, ta initiativ och agera snabbt. Du har vinnarinstinkt och ser möjligheter. Du är beslutsam och modig och du har förmåga att hantera oförutsägbara situationer. Samtidigt är du en glädjespridare som inspirerar och engagerar din omgivning. Du är snabb i både tanke och handling och du ser möjligheter även i de svåraste utmaningarna.

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för:
- Planering, projektledning och genomförande av marknadsaktiviteter, events och kundvårdande aktiviteter i samarbete med försäljningsorganisationen.
- Att proaktivt utveckla marknadsaktiviteter och events och hålla dig uppdaterad på vad som sker hos konkurrenter och på marknaden.
- Genomförandet av events där du ser till att allt fungerar smärtfritt.
- Att utveckla och underhålla nätverk av mediebyråer, reklambyråer, beslutsfattare hos kunder och andra relevanta personer.

Om dig
För att lyckas i rollen har du gedigen erfarenhet från tidigare roller som marknadsprojektledare eller marknadsassistent, gärna från mediebyrå, reklambyrå och/eller eventbranschen eller motsvarande. Har du dessutom en bakgrund från sälj så är det meriterande. Du är van att projektleda och ta ansvar för leverans och tidplan samt att alltid ligga steget före. Du inser att framgången sitter i detaljerna och är mycket noggrann. Du bör ha lätt att ställa om och leverera med kvalitet trots pressade tidplaner och kravfyllda situationer. Som person är du idérik, tycker om att tänka nytt och att aktivt bidrar till JCDecaux framgångar. Vi ser gärna att du är entreprenöriell och har tex. drivit en egen verksamhet.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig muntligt och i skrift, både på svenska och engelska och har relevant utbildning.

Personliga egenskaper
- Mål- och resultatorienterad, med starkt eget driv och ett genuint intresse för säljfrämjande och relationsbyggande marknadsaktiviteter och events.
- Självständig och självledande med hög energinivå och förmåga att proaktivt arbeta gentemot kunder, partners, säljorganisationen och andra beslutsfattare i organisationen.
- Förmåga att bygga förtroende och tillit gentemot kunder, partners, kollegor och ledning.
- Beslutsam, modig och tydlig med förmåga att hantera tuffa situationer.
- Hög kommunikativ- och analytisk förmåga.
- Mycket strukturerad och duktig på att se vad som behöver göras.
- Social kompetent och lätt för att skapa nya kontakter både internt och externt.
- En prestigelös person med JCDecaux bästa i fokus.

Omfattning / Tillträde
Tjänsten är på heltid med placering centralt i Stockholm. Tillträde är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Känner du att rollen passar in på dig?

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

I denna rekryteringen samarbetar JCDecaux med Wes.

För mer information och frågor om rollen är du välkommen att kontakta ansvarig seniorkonsult: Heléne Hård af Segerstad, mobil: +46 (0) 70 3364602, mail: helene@wesgroup.se

Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot CV och ansökningar via mail.

Om JCDecaux

JCDecaux är ett franskt familjeägt bolag som är världsledande inom utomhusreklam och erbjuder tjänster som t ex. väderskydd, transportreklam och skyltreklam. JCDecaux uppfann 1964 själva begreppet reklamfinansierade väderskydd och har sedan dess spelat en viktig roll i att forma städer under de senaste 50 åren. Globalt har JCDecaux 12 300 anställda med verksamhet i mer än 70 länder runt om i världen.

I Sverige startade JCDecaux sin första verksamhet 1989 i Malmö och erbjuder idag reklamfinansierad utomhusmedia i de 25 största städerna. Sammanlagt finns 2 500 väderskydd, 80 helautomatiska toaletter, 1 500 samhällsinformationstavlor, över 3 000 papperskorgar och 1 360 hyrcyklar. Utöver detta finns Nordens största hyrcykelsystem i Stockholm. JCDecaux i Sverige har 120 anställda, varav 85 utgör den underhållsstyrka som ser till att alltid hålla kvalitet hela vägen, en framgångsfaktor för JCDecaux.

JCDecaux är internationella i själen och lokala i hjärtat.