Chef Försäljning & Service


NetOnNet Group söker nu en passionerad, affärsorienterad och resultatdriven Chef för Försäljning & Service som med ett kommersiellt tänk och med ett starkt ledarskap kommer att spela en nyckelroll i bolagets fortsatta framgång och tillväxt. Vi letar efter en person som kan formulera tydliga mål, motivera sitt team och visa resultat i en snabbfotad och entreprenöriell miljö.


NetOnNet söker en trygg ledare, som brinner för kundupplevelse och försäljning. Det är viktigt med en lyhörd och prestigelös person som sätter organisationen, affären och medarbetarna i första rummet, och har en förmåga att motivera och driva på, men även modet att ifrågasätta vid behov. En entusiasmerande ledare som har förmågan att snabbt bygga förtroende och tillit inom bolaget samt externt genom en mycket god kommunikativ förmåga och stabilt ledarskap.

I denna roll är du med och utvecklar NetOnNets starka koncept och säkerställer att vi levererar vårt bästa idag och även för framtiden. Vi är idag ledande inom e-handel i vår bransch och i rollen som Chef för försäljning & service kommer du och teamet säkerställa att vi fortsätter att ge bästa kundupplevelsen digitalt och i våra butiker.

I rollen kommer man rapportera till VD och ingår i ledningsgruppen tillsammans med CFO, IT-Chef, Marknadschef, Produkt & Sortimentschef, HR-Chef och Chef Strategisk utveckling.

Huvudsakliga ansvarsområden

Du ansvarar för samtliga kanaler som möter våra kunder i Sverige och Norge; våra digitala gränssnitt, våra 32 lagershopar, kundservice och teknisk service. Du har idag 4 direktrapporterande och ca 700 personer i din organisation.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för avdelningens resultat, personal och vår övergripande försäljning. Operativt ansvarar du för NetOnNets totala försäljning och att konvertera trafiken på våra sajter samt i lagershopparna och ge bra service till våra kunder genom hela kundlivscykeln.

Tillsammans med Inköpsorganisationen ansvarar du för att leverera de högt ställda försäljningsmålen och för att utveckla vårt erbjudande till kund tillsammans med hela organisationen. Du ansvarar för att organisationen når våra övergripande mål och levererar på våra strategiska initiativ.

Du kommer ansvara för vår e-handel samt tillsammans med övriga organisationen vidareutveckla vår digitala försäljning och säkerställa att vi konverterat den trafik som kommer till oss från olika kanaler. Du förväntas skapa en lärande organisation som genom att testa och lära, tar kliv fram i utvecklingen av framtidens kundmöten och framtidens distribution.

Profil, bakgrund och personliga egenskaper

Vi söker dig med minst 10 års erfarenhet från försäljning, service och/eller marknadsföring och som arbetat i en ledande position de senaste åren. Erfarenhet av retail och/eller hemelektronik är ett plus men inte något krav. Du har erfarenhet och kompetens inom digital försäljning och brinner för digital utveckling.

Du har troligen akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi, marknadsföring eller affärsutveckling. Som ledare är du trygg och prestigelös och skapar även engagemang genom att inspirera och motivera dina medarbetare.

Vi ser att du har ett strategiskt och analytiskt mind-set och en förmåga att se helheten. Som person är du lösningsorienterad, du kan bryta ner komplexa problem och arbeta fram enkla och smarta lösningar. Vi ser även att du är en god kommunikatör som obehindrat kan tillgodogöra dig affärsmässig information samt kommunicera den. Du trivs med breda sociala kontaktytor, såväl internt som externt.

Du har möjlighet att själv påverka och bygga upp rollen och det är viktigt att du är självständig och kan planera och strukturera ditt arbete. Du är prestigelös och en god lyssnare som bjuder på dig själv och gärna delar med dig av din kunskap.

Vårt arbete präglas av våra värdeord; Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans. Dessa fyra ord är våra ledstjärnor som guidar oss i vardagen när det kommer till hur vi agerar, när vi fattar beslut och hur vi tar oss an uppgifter. För oss är det viktigt att du som söker känner igen dig i våra kärnvärden och kan ta dig an dessa i ditt arbete.

Placeringsort är Borås.

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Lena Bello på telefon 070-755 4996 eller via lena@wesgroup.se


Om NetOnNet

Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

Vår affärsidé är lika enkel idag som när vi startade 1999 – att sälja hemelektronik till lägre priser än vanliga butiker och att göra det på enkelt och smidigt sätt för våra kunder,

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just kunden och hemelektronik. Vi ställer höga krav på oss själva och arbetar med högt engagemang och eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?