Denna tjänst är redan tillsatt


VD


Vill du vara med och driva tillväxt och utveckling hos webbutvecklingsbolaget Spot On och vara med på en spännande resa framåt? Du kliver in i en starkt värderingsdriven kultur i en entreprenöriell miljö där man värnar om varandra och om kundens affär.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som Vd är du en viktig kulturbärare och inspirerande ledare. Du kommer driva kultur- och värderingsfrågorna liksom arbetet med mångfald, som är några av de viktigaste grundpelarna hos Spot On.

Du förväntas ha en djup affärsförståelse tillsammans med ett tryggt, coachande och agilt ledarskap. Du kommer driva tillväxt med bibehållen lönsamhet och fortsatt stark kultur där nöjda medarbetare och kunder står i centrum.

Du kommer att se över befintliga affärsmodeller och utveckla nya sätt att göra affärer samt verka för en mer proaktiv prospektering av nya kunder och affärsutveckling av befintliga. Din uppgift blir också att se över organisationsstrukturen i takt med att företaget växer, allt för att alla skall trivas så bra som möjligt på sin arbetsplats.

Bakgrund och erfarenheter

För att lyckas i rollen tror vi att du har en bakgrund från konsultbranschen eller kanske varit beställare med stor förståelse för den digitala affären. Du har några års erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Förmodligen har du också ett stort kontaktnät i din stad eller inom en viss bransch.

Vi tror att du har erfarenhet från att arbeta i en agil och snabbväxande verksamhet. På Spot On tror vi starkt på att våga testa och ifrågasätta invanda mönster för att säkerställa att vi alltid använder tid och pengar till rätt ändamål.

Om du har erfarenhet från att arbeta mot styrelse ser vi det som ett plus.

Vi ser det som en fördel om man har erfarenhet av att jobba med moderna målstyrningsmetoder såsom OKR (Objectives and Key Results) eller liknande.

Du har en relevant akademisk examen.

Profil och personliga egenskaper

Du har en hög affärsmässighet och är försäljningsorienterad. Du är entreprenöriell och trivs med att skapa tillväxt och driva utvecklingen framåt.

Sannolikt trivs du på scen, är utåtriktad, trivs i sociala sammanhang och en nätverkare med hög kommunikativ förmåga.

Du är en naturlig ledare och kulturbärare med ett högt engagemang som motiverar och inspirerar teamet. Självklart har du ett högt kundfokus och sätter alltid kundens bästa i centrum.

Med ett strategiskt mind-set exekverar och driver du igenom strategier mot uppsatta mål.

För att passa i vår kultur är du prestigelös och trivs bäst i team där man hjälps åt och arbetar tillsammans för att hitta bästa möjliga lösningarna.

Övrigt

Placering på Spot Ons kontor i Göteborg eller i Jönköping.

Rollen är en tillsvidare anställning med start så snart som möjligt beroende på uppsägningstid.

I denna rekryteringen samarbetar Spot On med Wes. Vi kommer löpande hålla intervjuer varför vi gärna tar emot ansökan snarast möjligt, dock senast den 25 augusti.

Om du har frågor om rollen, kontakta gärna Lena Bello via lena@wesgroup.se.

Om Spot On

Spot On grundades 2011 med ansatsen att kunna erbjuda företag en stark partner inom digitala affärer. Genom åren har vi hjälpt allt från stora börsnoterade bolag till start-ups att visa upp och sälja sina produkter och tjänster digitalt på bästa sätt.

Idag finns Spot On representerat med kontor i Jönköping och Göteborg. Vi är i skrivande stund 31 anställda samt en offshore-verksamhet i Indien. Vi ser fram emot att växa ytterligare med allt från antal anställda, geografiskt och med ökad omsättning och hälsosamt resultat.

Spot Ons största affär ligger i att erbjuda kunder olika plattformslösningar för e-handel och digital utveckling. Genom att arbeta med och förädla några av marknadens ledande plattformar ger vi idag kunder såsom Ballingslöv, A-hus, Tapwell, Ludvig Svensson, Nefab, HaboGruppen och ett stort antal andra kunder möjlighet att utveckla sin digitala affär.