Denna tjänst är redan tillsatt


Chief Operations Officer


Vill du bli del av ett framåtriktat, engagerat team som tillsammans brinner för att skapa hållbart mode? Wes söker nu på uppdrag av Vagabond en Chief Operations Officer.


CHIEF OPERATIONS OFFICER (COO)

Som COO kommer du att arbeta nära CEO och ha övergripande verksamhetsansvar för ett kompetent team inom HR, IT/BPD (Business Process Development), Fi
nans, Controlling, Legal och Logistik. Dessa funktioner utgör vår globala organisations viktiga ”infrastruktur” och möjliggör att vi når våra övergripande verksamhetsmål. Rollen är ny och en nyckelposition med fokus på att fortsätta bygga och stärka Vagabonds affärsmodell samt stötta fortsatt expansion.

Du kommer utveckla, analysera och effektivisera vår verksamhet och hålla ihop rapportering och KPI:er som visualiserar vår strategi och uppföljning. Ditt ansvar innefattar global affärsutveckling och olika frågor som rör
både befintligt verksamhetsstöd och nya etableringar. Din kompetens är bred med både strategisk och operativ erfarenhet från en liknande roll på internationell nivå, du har goda kunskaper inom finans och analys och hög digital kompetens. Du har förhandlingsvana och kommunicerarar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi ser att du är en genuin ledare med förmåga att motivera och inspirera.

Vi tror att du är en person med högt engagemang och förståelse för vad som krävs för att komma till avslut och leverans. Vidare är du lika delar strukturerad som lyhörd och nyfiken, vilket är viktiga ingredienser för att förstå och trivas inom vårt företag.

Placering är på Vagabonds globala huvudkontor i Varberg.

I denna rekryteringen samarbetar Vagabond med Wes. Vi kommer löpande hålla intervjuer varför vi gärna tar emot ansökan snarast möjligt, dock senast den 5 juni.
Om du har frågor om rollen, kontakta gärna Lena Bello på +46 70 755 4996 eller via lena@wesgroup.se.
Vagabond är ett av Europas ledande skomodevarumärken med en produktion av ca 2 miljoner par skor och accessoarer årligen. Vagabonds designstudio, som även innefattar en komplett minifabrik för prototyper, finns på huvudkontoret i Varberg. Våra produkter tillverkas sedan i egen regi och säljs på mer än 40 marknader världen över, däribland Skandinavien, Tyskland, England, USA och Ryssland. Varumärket exponeras genom egna konceptbutiker, e-shop, shop-in-shop, varuhus och hos noga utvalda multibrandbutiker. Inom vår koncern arbetar ca 500 personer, varav 100 på det globala huvudkontoret i Varberg.