Vill du driva affären, utveckla medarbetare och teknik hos en av Sveriges bästa arbetsgivare?


Knightec utvecklar, tillsammans med sina kunder, innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Om du stimuleras av att göra affärer, vill hjälpa andra att utvecklas och har egna idéer till förbättringar av verksamhet och affärsupplägg så är det här helt rätt roll för dig!


Nu söker vi en Regional Manager för affärsområdet Systems med ansvar för region South med placering i Lund.

Som Regional Manager ansvarar du för att leda och utveckla affärsområdet i den södra regionen, såväl operativt som strategiskt. Fortsatt tillväxt står högt i fokus och förändringstakten är hög. Systems är verksamt inom produktuveckling inom mjuk-och hårdvara samt automation och elektronik. Som Regional Manager kommer du bland annat att:

• Arbeta stratetigskt och taktiskt samt operativt med att utveckla verksamheten.
• Driva och stötta försäljning samt ha ett eget kundansvar.
• Skapa och utveckla exeptionellt goda kund- och medarbetarrelationer.
• Vidareutveckla och etablera partnerskap med företag i regionen.
• Ha fullt resultatansvar för affärsområdet i regionen avseende lönsamhet och omsättning.
• Stå för och använda ett värderingsstyrt ledarskap.
• Ha ett fullt personalansvar.

Om dig
Du har arbetat med tjänsteförsäljning och produktutveckling inom mjukvara och/eller hårdvara och har några års framgångsrik erfarenhet i rollen som ledare. Du har sannolikt en akademisk utbildning med dig och är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du älskar att göra affärer och längtar efter att göra skillnad för dina kunder med ett företag som utmanar branschen genom nya affärsupplägg och strategiska uppdrag hos världsledande kunder, fokuserar på mångfald och samarbete och vill vara på ett bolag som haft konstant tillväxt från dag ett.

För att lyckas i rollen trivs du i en starkt värderingsstyrd företagskultur, är prestigelös och arbetar tillsammans med andra för att nå gemensamma mål. Du är trygg i dig själv, hjälpsam, orädd och ansvarstagande. Du har ett starkt relationsfokus, en god affärsförståelse med ett humant perspektiv och drivs av att vidareutveckla både kunder och medarbetare.

INFORMATION OCH ANSÖKAN
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Lund, vissa resor kan förekomma inom Sverige i samband med ledningsgruppsmöten och andra aktiviteter. Ansök genom att klicka på knappen till vänster ”Ansök”.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Steinmann, Senior Consultant på telefon +46(0)732 320052 eller via mail fredrik@wesgroup.se eller Therese Bojler, Research Manager på Wes på telefon +46(0)705 567333 eller via mail therese@wesgroup.se.


Knightec AB är ett konsultföretag inom teknik och ledarskap specialiserat på produktutveckling. Företaget är framförallt verksamt inom Life Science, Fordon, Försvar och Industri. Bolaget är idag fler än 600 medarbetare fördelade på nio orter från Umeå i norr till Lund i söder, som arbetar utifrån affärsidén att öka kundernas och medarbetarnas konkurrenskraft inom företagets verksamhetsområden.

Knightec kom på tredje plats i Universums ranking av ”Sveriges bästa arbetsgivare 2018”. Kulturen präglas av öppenhet och professionalitet, en tredjedel av de anställda är kvinnor och fler än en femtedel har utländsk bakgrund – en strategisk satsning som visar att mångfald ger affärs- och kundnytta på högsta nivå, och det är en ständig strategisk satsning för bolaget.