Denna tjänst är redan tillsatt


Affärsområdeschef Rumbline Consulting


Är du en engagerad och affärsdriven person med passion för förändringsledning som vill leda Rumblines expansiva affärsområde inom offentlig sektor?


Vi söker en affärsområdeschef med kompetens att leda och utveckla vår affär inom offentlig verksamhet och tillsammans med vassa konsultkollegor åstadkomma bestående och affärsmässiga resultat hos Rumblines kunder.

Som Affärsområdeschef inom Offentlig sektor leder du verksamheten och tar ett helhetsansvar för rekrytering, försäljning och resultat. I din roll ansvarar du för att vidareutveckla befintliga kundrelationer samt att skapa nya och du ansvarar också för att besvara upphandlingar och ramavtalsförfrågningar. Som resultatansvarig för affärsområdet, driver du hela försäljningsprocessen från initial kontakt, till relationsskapande. Du genomför en värdeskapande behovsanalys för att sätta strategi, offertarbete samt uppföljning och kontraktsskrivning. Med Stockholm som bas presenterar och säljer du in konsultlösningar till beslutsfattare och beställare inom Offentlig sektor.

Rumbline Consulting består idag av ett sextiotal seniora konsulter med lång erfarenhet och stort kunnande, ca 10 av dessa arbetar inom Offentlig sektor. Mellan kollegor möter man värme, respekt och professionalism och man positionerar sig mot kunder genom att bygga förtroende och långsiktiga relationer. För Rumbline är det viktigt att både kunden och konsulten är nöjda för att tillsammans åstadkomma största möjliga kundvärde. Engagemang, Glädje, Ärlighet och Tillsammans är värderingar som man lever efter i alla kundprojekt och kollegor emellan.

Viktiga ansvarsområden
• Leda och växa konsultverksamheten inom Offentlig sektor
• Rekrytera seniora konsulter till affärsområdet som har förmåga att bidra på djupet till våra kunders förändringsprojekt
• Ansvara för hela försäljningsprocessen från relationsskapande via kontraktsskrivning till genomförande
• Skapa ett nära samarbete med konsulterna för att säkerställa matchning av kompetens, intresse och kundbehov
• Skapa långsiktiga och goda kundrelationer där kvalité och förtroende står i fokus
• Driva och utveckla en tydlig strategi för affärsområdet, säkerställa avslut samt hantera och aktivt utveckla ramavtal
• Bidra till arbetet i ledningsgruppen och Rumbline som helhet

Dina personliga egenskaper
Du är en entreprenöriell och resultatorienterad person med starkt kommersiellt driv. Du har tidigare erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning, och helst försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor och är van att driva hela säljprocessen. Du har stor initiativförmåga och motiveras av att leverera kvalitativa lösningar. Men du är också en lyhörd och diplomatisk ledare med förmåga att förstå och inspirera dina konsultkollegor. Du är självgående och lockas av utmaningen att få utveckla ett eget affärsområde och dess totala affär.

Din bakgrund
• Du har relevant akademisk utbildning
• Flerårig erfarenhet av tjänsteförsäljning och vana att besvara upphandling av offentliga ramavtal. Ett stort plus är om du har ett eget kundnätverk, speciellt inom offentlig sektor.
• Förmåga att leda och utveckla konsulterna.
• Erfarenhet från att genomföra konsultuppdrag inom offentlig sektor är meriterande.
• Flytande i engelska och svenska.

Vad Rumbline erbjuder dig
Hos Rumbline kommer du att möta en engagerad och kompetent grupp konsulter med upparbetade kundkanaler inom offentlig sektor. Du får friheten att bygga affären tillsammans med konsulterna på existerande och nya kunduppdrag. Nykundsförsäljning och nykundsbearbetning är en viktig del av uppdraget. Du rapporterar till VD, kommer ta plats i Rumblines ledningsgrupp, erbjudas delägarskap och vara med att påverka bolagets inriktning.

Övrigt
Rollen är placerad i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start så snart som möjligt. För mer information om Rumbline, besök: http://www.rumbline.se För mer information om den här rollen, kontakta Monika Martinsson, telefon 0702 – 24 53 16 eller via mail monika@womenexecutivesearch.se

Ansök direkt här till vänster eller genom att skicka ett mail. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.Om Rumbline

Rumbline Consulting grundades 2007 och vi har sedan dess byggt upp en välrenommerad konsultverksamhet inom Bank, Försäkring och Offentlig sektor. Vi är förändringsledarna som ser helheten och sätter våra kunders utmaningar och möjligheter i ett sammanhang. Rumbline Consulting ger praktiska råd, realiserar idéer och säkerställer önskade effekter. Vi är specialister på att leda omfattande förändringsarbete inom bank, försäkring och myndigheter. Idag är vi ca 60 seniora konsulter med mycket lång erfarenhet. Bolaget omsatte knappt 90 miljoner 2016 och har växt år över år sedan starten 2007, bolaget är personalägt.

Vi har ett kundnätverk inom myndigheter med stort ansvar för Sveriges välfärd och profilerar oss genom ett resultatkrav utöver det vanliga. Istället för att ge råd, fokuserar vi på faktiskt effektinhämtning och att positionera våra kunder utifrån en krävande marknad.