CHEF PARTNERAFFÄR


Är du en kreativ, modig och initiativrik relationsbyggare? Är du dessutom resultatorienterad med ett starkt eget driv och viljan att hela tiden utveckla den verksamhet du ansvarar för? Då kan du vara den vi söker till rollen som Chef Partneraffär till Söderberg & Partners sakförsäkringsverksamhet i Sverige.Inom Söderberg & Partners sakförsäkringsverksamhet ser man en stor potential inom partneraffär och beslut har fattats att satsa ytterligare inom Grupp och Affinity. Med fokus på kundnytta och med stor ambition ska affären växa under de kommande åren och bidra positivt tillväxt inom sakförsäkringsområdet. Därför söker vi nu en Chef Partneraffär som kan ta ansvar för att utveckla och förverkliga bolaget ambition.

OM ROLLEN

Ditt ansvar är att skapa kundnytta och tillsammans med förmedlare och teamet runt omkring dig utveckla gruppförsäkringsaffären inom affärsområde Sak. Du förväntas ta ansvar för att utveckla och växa den befintliga affären men också utöka portföljen med fler avtal och relationer. Produktfloran består bland annat av produktförsäkring, småföretagsförsäkring, privatförsäkring eller lösningar inom liv och hälsa. Spelplanen är öppen och din förmåga med innovation, kreativitet och driv sätter gränserna för vad som är möjligt.

För att lyckas i tjänsten vill vi att du har erfarenhet av att driva partnerverksamhet med kunden i centrum. Du har också kunskap om och erfarenhet av försäkringsaffär och insikt i hur samarbeten kan skapa värde för både partner och slutkund. Ett genuint intresse för människor och kunskap om hur relationer skapas och bibehålls är ett krav för den här typen av roll. Som chef för Partner rapporterar du till vice Sverigechef S&P Sak, Olof Barrling.

Vi söker dig som har arbetat med liknande uppgifter gärna inom försäkringsbranschen eller närliggande branscher, exempelvis på kundsidan. Det här är din chans att ta klivet in i en entreprenöriell verksamhet där du får möjlighet att påverka verksamhetens strategiska inriktning inom partnerområdet.

KOMPETENS OCH ERFARENHET

• Stort intresse för och erfarenhet av partnersamarbeten, allianser och distributionskoncept och hur dessa skapar affärsmässigt värde för partnerna
• Erfarenhet av att arbeta med grupplösningar inom sakförsäkring är meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i en organisation snabbfotad organisation med många kontaktytor
• Erfarenhet från att leda och arbeta i framgångsrika team med stort kundfokus och mot ambitiösa mål
• Gärna akademisk utbildning, med exempelvis ekonomisk/finansiell inriktning eller motsvarande erfarenhet som du skaffat dig på annat sätt
• Erfarenhet från sakförsäkringsbranschen i likande roller samt försäkringsteknisk kompetens är meriterande

PERSONLIGA EGENSKAPER

• Resultatinriktad med förmågan att snabbt växla mellan både strategiska och operativa frågor
• Du har stort intresse för det som är viktigt i en affär och förmåga att se detaljer så väl som helheten
• Starkt eget driv och viljan att hela tiden utveckla den verksamhet du ansvarar för, dina medarbetare och dig själv.
• Du är van att ta ledarrollen och har mycket god samarbetsförmåga samt förmåga att inspirera och motivera din omgivning
• Du är en kommunikativ och social relationsskapare
• Du är van att arbeta självständigt och du är den som tar initiativet
• Du är strukturerad och du ger dig inte förrän du mått dina mål
• Du är förtroendeingivande och har hög personlig integritet

Mångfald och likabehandling är viktigt för Söderberg & Partners, både när det gäller medarbetare och de som söker jobb i bolaget. Olikheter uppmuntras och man är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper verksamheten att växa och utvecklas.

ÖVRIGT

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Söderberg & Partners huvudkontor på Stureplan 8 i Stockholm. Tjänsten innebär en del resor i vardagen.

Sista ansökningsdag är 20 maj 2022

Söderberg & Partners samarbetar med Wes i denna rekrytering. Ansvarig rekryteringskonsult: Per Fornander, mobil: +46 (0) 73 654 29 47, mail: per.fornander@wesgroup.seNotera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, tex. uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

OM SÖDERBERG & PARTNERS

Söderberg & Partners grundades 2004 i Sverige och är idag en av Norra Europas ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och tjänster. Söderberg & Partners vision är att proaktivt arbeta för att kunderna ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon.

Söderberg & Partners ser partneraffärerna Grupp och Affinity som ett område med stor tillväxtpotential genom fokus och innovationskraft. Grupp tillhandahåller ett flertal upphandlade gruppförsäkringsplaner som komplement till kunder (och medarbetare) Affinity arbetar med att ta fram mervärdesförsäkringar som ger kunders kunder starka argument i sin marknadsföring och ett unikt kunderbjudande i konkurrens med andra. Affinity upphandlar paketlösningar och skräddarsyr unika lösningar till befintliga och nya kunder till Söderberg & Partners. Affinity är ett komplement till rådgivarens affär och arbetar med kunder inom såväl Pension som Sak.