Chief Operations & Logistics Officer


Är du en trygg och erfaren ledare, som drivs av viljan att leverera bästa service och kvalitet i ett motiverat team, och vill vara med på en spännande utveckling i ett ledande reklamdistributionsbolag i stark tillväxt? Är du därtill entreprenöriell och resultatdriven, samt vill ha en nyckelroll i ett bolag som skapar mervärde för såväl företag, organisationer och samhället?ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

Som COLO har du verksamhetsansvar för Operations (uppsättning & underhåll) och Logistics (distribution& lager) i Skandinavien, samt helhetsansvar för bolagets hela logistikkedja. Du har ett stort ansvar för inköp, upphandling och uppföljning av bolagets tjänsteleverantörer och outsourcade tjänster.

I ansvaret ingår även systematisering av processer och förbättrat arbetssätt för att leverera högsta möjliga kvalitet. Därtill yttersta ansvaret för löpande ISO-arbetet.


KANDIDATPROFIL, BAKGRUND OCH ERFARENHET PERSONLIGA EGENSKAPER

För att lyckas i rollen bör du ha:

- Erfarenhet från liknande roller, med tonvikt på omfattande serviceupphandlingar och inköp, samt vara en van förhandlare.

- Analytisk förmåga och erfarenhet av löpande processförändringar och förbättringar för att öka kvalitet och effektivitet.

- Motiverande och engagerande ledarskap, med värderingar som passar in i bolagets kultur, och gärna erfarenhet från golvet.


Vi söker dig som har:

- Högskoleutbildning, ingenjör, ekonom, eller har motsvarande relevant utbildning.

- Gedigen erfarenhet av omfattande inköps- och upphandlingsarbete.

- God erfarenhet av strukturerat kvalitets- och förbättringsarbete.

- Förmåga att uttrycka sig väl på svenska och engelska.

- Omfattande datakunskaper.


Har du frågor om rollen, så är du välkommen att kontakta Wes ansvariga rekryteringskonsult Eva Winberg Tydén på telefon 070 424 5110 eller mail eva@wesgroup.se.
OM BOLAGET

Företaget är ett av världens största utomhusreklambolag med verksamhet i 31 länder.

Det skandinaviska bolaget erbjuder marknadens bästa räckvidd med reklamskyltar på attraktiva platser i stadsmiljöer. Det skandinaviska huvudkontoret ligger i Stockholm.

Med en medieplattform som dagligen når miljoner människor, följer både stora möjligheter och stort ansvar. Därför har bolaget ett tydligt mål att deras närvaro i städer ska bidra till en trevligare stadskärna.

Detta är en av de mest spännande kanalerna för kreativ marknadsföring, inte bara utomhus utan även inomhus i köpcentrum och tunnelbanor.